FAQ

Min iPhone är plötsligt helt död, vad är det för fel?

Prova tystknappen (slå av/på) och om telefonen vibrerar tyder det på att telefonen är igång men har fel på skärmen och ett skärmbyte kan lösa problemet. Om den inte visar några livstecken testa att ha den i laddaren i minst 2 timmar, när batteriet är helt urladdat syns nämligen inte ens någon laddsymbol. Prova även en helt annan laddare. Om felet kvarstår kan batteriet eller laddanslutningen vara trasigt och behöva bytas.


Behöver man säkerhetskopiera sin telefon innan man lämnar in den?

Jo man ska alltid säkerhetskopiera sin telefon innan man lämnar in den på reparation. Vi tar ingen ansvar för information, bilder eller annat i telefonen.


Är ni en auktoriserad apple verkstad?

Nej, vi är inte auktoriserade av den enkla anledningen att Apple reparerar inte sin kunds trasiga iPhone eller iPad. Apple byter ut den gamla telefonen mot en renoverad och er telefon skickas till en fabrik i Asien för att i sin tur renoveras och bytas ut mot nästa kunds telefon. Nackdelen med det alternativet är att man har ingen aning om skicket som den utbytta telefonen hade eller vilka gömda fel som kan finnas kvar. Man bryter mot sin garanti när man reparera sin iPhone hos oss.


kommer min telefon att vara vattentät efter reparation?

Nej tyvärr vi garantera inte att din telefon är vattentät efter reparation.